deze SSS hand turn doorbetten ja of nee?

    • Mystique4All
      Mystique4All
      Bronze
      Lid sinds: 20.11.2007 Posts: 4,226
      Had ik hier na de flop nog door moeten betten?
      $0.1/$0.25 No Limit Holdem
      9 players
      Converted at weaktight.com

      Stacks:
      UTG LIZZARDFACE ($13.95)
      UTG+1 ojio ($4.65)
      MP1 SebSch1988 ($37.20)
      MP2 MoneyBucket ($25.80)
      MP3 Joe_Pkh ($9.65)
      CO Hero ($4.65)
      BTN SlayThemAll ($23.55)
      SB PRi_86 ($26.00)
      BB leahcim85 ($25.00)

      Pre-flop: ($0.35, 9 players) Hero is CO A:club: Q:spade:
      5 folds, Hero raises to $1, SlayThemAll calls $1, 2 folds

      Flop: T:heart: 5:spade: 2:club: ($2.35, 2 players)
      Hero bets $1.50, SlayThemAll calls $1.50

      Turn: 5:club: ($5.35, 2 players)
      Hero checks, SlayThemAll checks

      River: 8:spade: ($5.35, 2 players)
      Hero checks, SlayThemAll checks

      Final Pot: $5.35
      Hero shows: A:club: Q:spade:
      SlayThemAll shows: K:heart: Q:heart:
  • 5 antwoorden
    • DeKuip
      DeKuip
      Bronze
      Lid sinds: 07.03.2008 Posts: 10,966
      Ook hier mag je de resultaten weer weg laten ;)
      Voor de rest prima gespeeld.

      Ik zou hier niet doorbetten op de turn, gewoon c/f.
    • Mystique4All
      Mystique4All
      Bronze
      Lid sinds: 20.11.2007 Posts: 4,226
      Oorspronkelijk gepost door DeKuip
      Ook hier mag je de resultaten weer weg laten ;)
      Voor de rest prima gespeeld.

      Ik zou hier niet doorbetten op de turn, gewoon c/f.
      Hahaha heb de laatse regels verwijderd over wie hoeveel wint, staan alleen nog de handen bij. Kan je natuurlijk dezelfde conclusies aan verbinden. :D
    • WPTRay
      WPTRay
      Bronze
      Lid sinds: 05.06.2008 Posts: 2,863
      Waarom zou hier niet doorgebet kunnen worden op de turn?
    • iamthedanger
      iamthedanger
      Black
      Lid sinds: 07.04.2008 Posts: 4,804
      Omdat hij een 2/3 potbet called op de flop wat een indicatie is dat je achter (kan) staan, of hij moet erg loose zijn wat hier niet word gemeld.

      Dus heb je op de river nog maar 6 outs om je hand te verbeteren wat een c/f situatie geeft lijkt me.
    • Sreteb
      Sreteb
      Bronze
      Lid sinds: 20.09.2007 Posts: 1,587
      Oorspronkelijk gepost door WPTRay
      Waarom zou hier niet doorgebet kunnen worden op de turn?
      Je hebt in principe een trash hand. Je bet alleen op de flop omdat je daarmee een vergrote kans hebt om de pot nog te winnen. Wanneer je dan gecallt wordt, mag je ervan uitgaan dat Villain wil spelen en is het eigenlijk een shutdown.