2.5 180mans ATo overshove?

    • TurboHenk
      TurboHenk
      Bronze
      Lid sinds: 28.06.2011 Posts: 1,576
      PokerStars No-Limit Hold'em, 2.5 Tournament, 400/800 Blinds 75 Ante (7 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

      Button (t7780)
      SB (t11486)
      BB (t5215)
      UTG (t6501)
      Hero (MP1) (t6080)
      MP2 (t7314)
      CO (t3425)

      Hero's M: 3.52

      Preflop: Hero is MP1 with 10, A
      UTG bets t6426 (All-In), Hero?
      Total pot: t2525

      Vanaf welke A overshoven jullie hier?
  • 2 antwoorden
    • Lamapalooza
      Lamapalooza
      Bronze
      Lid sinds: 26.04.2010 Posts: 1,533
      Ik zou denken een AJs+ en AQo+, zoiets? Misschien iets looser omdat het feit dat hij heel short is en dat hij anders weer door de blinds moet er wel voor zorgt dat hij wellicht wat looser gaat openen. Dus dan A9s+, ATo+?
      Ik geef hem deze range (het niet willen door de blinds gaan speelt hier mee):
      22+,A2s+,K6s+,Q8s+,J8s+,T8s+,98s,A4o+,K6o+,Q8o+,J9o+,T9o

      Daar heb je met ATo 57% tegen, en odds zijn 43%, dus call.
    • EliasVeritas
      EliasVeritas
      Bronze
      Lid sinds: 29.05.2008 Posts: 10,752
      Oorspronkelijk gepost door Lamapalooza
      Ik zou denken een AJs+ en AQo+, zoiets? Misschien iets looser omdat het feit dat hij heel short is en dat hij anders weer door de blinds moet er wel voor zorgt dat hij wellicht wat looser gaat openen. Dus dan A9s+, ATo+?
      Ik geef hem deze range (het niet willen door de blinds gaan speelt hier mee):
      22+,A2s+,K6s+,Q8s+,J8s+,T8s+,98s,A4o+,K6o+,Q8o+,J9o+,T9o

      Daar heb je met ATo 57% tegen, en odds zijn 43%, dus call.
      Vrij brede range toch wel voor UTG shove ook al is hij short.
      Toch, je kan dit denk ik altijd wel callen, zelf al heb je wat minder equity, omdat je die 43% wel haalt.