Post hier je toernooi-successen voor 2018: $ 3.039,73

    • pcbeem
      pcbeem
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 16.07.2008 Posts: 20,348
      Vorig jaar speelden we in met onze community iets meer dan $ 75.000 aan prijzengeld bijeen in toernooien en multitable SnG's. Een mooi resultaat, maar dat kan beter gezien het resultaten van de jaren ervoor :coolface: .

      In deze thread kun jij al jouw MTT of SnG successen posten. De enige voorwaarde is dat het toernooi meer dan 89 deelnemers had. De ideale manier om jouw goede run, mega- of mini-cash te delen met de community!

      Alvast heel veel plezier en succes aan de tafels in 2018!

      Voorwaarden:
      * Je prijs is gewonnen in een MTT of SNG, waaraan meer dan 89 mensen meededen.
      * Maak een screenshot van je overwinning, of link naar een tracking-site voor 'bewijs'.
      * Mocht je je nick niet online willen hebben dan is het ook mogelijk om je ships anoniem te mailen naar cashesPSNL@hotmail.com
  • 217 antwoorden
    • pcbeem
      pcbeem
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 16.07.2008 Posts: 20,348
      Oorspronkelijk gepost door jeroengr
      PokerStars Tournament #2160446815, No Limit Hold'em
      Buy-In: $4.00/$0.40 USD
      1085 players
      Total Prize Pool: $4340.00 USD
      Tournament started 2018/01/01 4:00:00 CET [2017/12/31 22:00:00 ET]


      Dear bennie_goud,

      You finished the tournament in 58th place. A USD 13.82 award has been credited to your Stars Account.




      Congratulations!

      Thank you for participating.
    • Jmh01
      Jmh01
      Bronze
      Lid sinds: 23.10.2017 Posts: 216
      Om te beginnen 3 min-cashes in de micros.

      PokerStars Tournament #2171921047, No Limit Hold'em
      Buy-In: $0.09/$0.01 USD
      360 players
      Total Prize Pool: $32.40 USD
      Tournament started 2018/01/01 20:15:47 CET [2018/01/01 14:15:47 ET]

      Dear Jm_H3nk,

      You finished the tournament in 31st place. A USD 0.24 award has been credited to your Stars Account.

      Congratulations!

      Thank you for participating.
      PokerStars Tournament #2171912750, No Limit Hold'em
      Buy-In: $0.02 USD
      990 players
      Total Prize Pool: $19.80 USD
      Tournament started 2018/01/01 20:28:42 CET [2018/01/01 14:28:42 ET]

      Dear Jm_H3nk,

      You finished the tournament in 44th place. A USD 0.10 award has been credited to your Stars Account.

      Congratulations!

      Thank you for participating.

      PokerStars Tournament #2172028824, No Limit Hold'em
      Buy-In: $0.09/$0.01 USD
      360 players
      Total Prize Pool: $32.40 USD
      Tournament started 2018/01/01 22:01:53 CET [2018/01/01 16:01:53 ET]

      Dear Jm_H3nk,

      You finished the tournament in 34th place. A USD 0.24 award has been credited to your Stars Account.

      Congratulations!

      Thank you for participating.
      2 andere gemist doordat ik een flesje moest geven en te laat was om te callen... anyway prima avondje push/fold/luckboxen :)
    • SDK1987
      SDK1987
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 12.11.2008 Posts: 36,980
      Toch een leuk begin in al die 360 mans sng's en 1 990 man SNG.
    • Zeezout
      Zeezout
      SuperModerator
      SuperModerator
      Lid sinds: 16.11.2007 Posts: 14,874
      Hmmm, dan kon mijn eerstvolgende winst in de freelancer wel eens niet gaan meetellen (haalt vaak de 89 spelers niet meer :P )
    • SDK1987
      SDK1987
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 12.11.2008 Posts: 36,980
      Dan hadden er al waarschijnlijk eerdere cashes niet mogen meetellen die uit de freelancer kwamen.
    • Jmh01
      Jmh01
      Bronze
      Lid sinds: 23.10.2017 Posts: 216
      PokerStars Tournament #2173739215, No Limit Hold'em
      Buy-In: $0.09/$0.01 USD
      360 players
      Total Prize Pool: $32.40 USD
      Tournament started 2018/01/03 15:39:21 CET [2018/01/03 9:39:21 ET]

      Dear Jm_H3nk,

      You finished the tournament in 35th place. A USD 0.24 award has been credited to your Stars Account.

      Congratulations!

      Thank you for participating.
      En nog 2x net voor het geld eruit.
    • BEoWulf1979
      BEoWulf1979
      Bronze
      Lid sinds: 20.03.2014 Posts: 134
      Nu dat ik ook aan het MTT'en ben, kan ik hier ook posten ...





      Gisteren ook wel gecashed in € 150 Bounty Shooting Star voor € 1.78 + bounty € 0.34, MAAR geen knoerharde bewijzen voor. Vergeten schermafdruk te nemen. Moet je zelf weten of je het erbij wil tellen.
    • pcbeem
      pcbeem
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 16.07.2008 Posts: 20,348
      Oorspronkelijk gepost door SDK1987
      Dan hadden er al waarschijnlijk eerdere cashes niet mogen meetellen die uit de freelancer kwamen.
      Hier knijp ik af en toe eens een oogje dicht inderdaad, maar het is geld wat door community tot stand dus ik vind het mogen :f_cool: .
    • Jmh01
      Jmh01
      Bronze
      Lid sinds: 23.10.2017 Posts: 216
    • SDK1987
      SDK1987
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 12.11.2008 Posts: 36,980
      Oorspronkelijk gepost door pcbeem
      Oorspronkelijk gepost door SDK1987
      Dan hadden er al waarschijnlijk eerdere cashes niet mogen meetellen die uit de freelancer kwamen.
      Hier knijp ik af en toe eens een oogje dicht inderdaad, maar het is geld wat door community tot stand dus ik vind het mogen :f_cool: .
      Dat zal best en jij bent immers de baas hierover :f_wink:
    • BEoWulf1979
      BEoWulf1979
      Bronze
      Lid sinds: 20.03.2014 Posts: 134
    • Jmh01
      Jmh01
      Bronze
      Lid sinds: 23.10.2017 Posts: 216


      Had meer moeten zijn, maar ik wilde niet geloven in een FH KKK66 over KKK55... :f_confused:
    • SDK1987
      SDK1987
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 12.11.2008 Posts: 36,980
      Jammer, maar volgende keer beter :f_thumbsup:
    • BEoWulf1979
      BEoWulf1979
      Bronze
      Lid sinds: 20.03.2014 Posts: 134
    • jeroengr
      jeroengr
      Bronze
      Lid sinds: 31.10.2014 Posts: 405
      PokerStars Tournament #2168554741, No Limit Hold'em
      Buy-In: $2.00/$0.20 USD
      515 players
      Total Prize Pool: $2708.00 USD
      Tournament started 2018/01/05 17:00:00 CET [2018/01/05 11:00:00 ET]


      Dear bennie_goud,

      You finished the tournament in 92nd place. A USD 8.69 award has been credited to your Stars Account.




      Congratulations!

      Thank you for participating.
    • jeroengr
      jeroengr
      Bronze
      Lid sinds: 31.10.2014 Posts: 405
      PokerStars Tournament #2168554987, No Limit Hold'em
      Buy-In: $1.00/$0.10 USD
      512 players
      Total Prize Pool: $1366.00 USD
      Tournament started 2018/01/05 18:35:00 CET [2018/01/05 12:35:00 ET]


      Dear bennie_goud,

      You finished the tournament in 42nd place. A USD 7.54 award has been credited to your Stars Account.




      Congratulations!

      Thank you for participating.
    • jeroengr
      jeroengr
      Bronze
      Lid sinds: 31.10.2014 Posts: 405
      PokerStars Tournament #2168555102, No Limit Hold'em
      Buy-In: $5.00/$0.50 USD
      1385 players
      Total Prize Pool: $6925.00 USD
      Tournament started 2018/01/05 19:15:00 CET [2018/01/05 13:15:00 ET]


      Dear bennie_goud,

      You finished the tournament in 236th place. A USD 9.00 award has been credited to your Stars Account.




      Congratulations!

      Thank you for participating.
    • SDK1987
      SDK1987
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 12.11.2008 Posts: 36,980
      De cashes stromen weer binnen en we hebben waarschijnlijk de $100 alweer gehaald :f_thumbsup:
    • jeroengr
      jeroengr
      Bronze
      Lid sinds: 31.10.2014 Posts: 405
      PokerStars Tournament #2168566455, No Limit Hold'em
      Buy-In: $3.00/$0.30 USD
      2891 players
      Total Prize Pool: $8673.00 USD
      Tournament started 2018/01/06 1:00:00 CET [2018/01/05 19:00:00 ET]


      Dear bennie_goud,

      You finished the tournament in 138th place. A USD 11.45 award has been credited to your Stars Account.




      Congratulations!

      Thank you for participating.