Deze site gebruikt cookies voor het verbeteren van je zoekervaring. Doorgaan met het gebruiken van deze website betekent dat je deze cookies accepteert. Kijk voor meer details en voor het veranderen van je instellingen bij ons Cookiebeleid en Privacybeleid. Sluiten

Post hier je toernooi-successen voor 2019: $8.079,65

    • SDK1987
      SDK1987
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 12.11.2008 Posts: 41,060
      Vorig jaar speelden we in met onze community iets minder dan $ 20.000 aan prijzengeld bijeen in toernooien en multitable SnG's. Een mooi resultaat, maar dat kan beter gezien het resultaten van de jaren ervoor :coolface: .

      In deze thread kun jij al jouw MTT of SnG successen posten. De enige voorwaarde is dat het toernooi meer dan 89 deelnemers had. De ideale manier om jouw goede run, mega- of mini-cash te delen met de community!

      Alvast heel veel plezier en succes aan de tafels in 2019!

      Voorwaarden:
      * Je prijs is gewonnen in een MTT of SNG, waaraan meer dan 89 mensen meededen.
      * Maak een screenshot van je overwinning, of link naar een tracking-site voor 'bewijs'.
      * Mocht je je nick niet online willen hebben dan is het ook mogelijk om je ships anoniem te mailen naar cashesPSNL@hotmail.com
  • 54 antwoorden
    • SDK1987
      SDK1987
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 12.11.2008 Posts: 41,060
      Dus zal ik beginnen:
      PokerStars Tournament #2479738208, No Limit Hold'em
      Buy-In: $52.38/$2.62 USD
      3558 players
      Total Prize Pool: $186368.04 USD
      Tournament started 2019/01/07 21:30:00 CET [2019/01/07 15:30:00 ET]


      Dear SDK1987,

      You finished the tournament in 554th place. Congratulations!
      A $94.95 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money.


      Thank you for playing at PokerStars. We hope you had fun!
    • Fredjen
      Fredjen
      Gold
      Lid sinds: 27.05.2008 Posts: 610
      96
      Bounty Builder $16.50, $75K Gtd 01/06/2019 PokerStars $81
      610
      $11 Mini Sunday Kickoff, $35K Gtd 01/06/2019 PokerStars $20
      23
      Bigger $22, $8K Gtd 01/06/2019 PokerStars $80
      662
      $22 Mini Fast Friday [8-Max, Turbo], $50K Gtd 01/04/2019 PokerStars $35
      656
      Winter Series 41 - Low: $5.50 NLHE [6-Max, Hyper-Turbo, Shootout], $39K Gtd - NO LATE REGISTRATION 01/02/2019 PokerStars $12
      1707
      Winter Series 39 - Micro: $5.50 NLHE [8-Max], $75K Gtd 01/02/2019 PokerStars $13
      70
      $7.50 NLHE [6-Max, Hyper-Turbo], $3.5K Gtd 01/01/2019 PokerStars $19
    • vwkoen
      vwkoen
      Bronze
      Lid sinds: 07.09.2008 Posts: 48
      al goed bezig geweest Fredjen :f_thumbsup:
      de eerste van het jaar voor mij en dat er nog vele mooi mogen volgen

      PokerStars Tournament #2479738205, No Limit Hold'em
      Buy-In: $5.05/$0.45 USD
      11574 players
      Total Prize Pool: $58448.70 USD
      Tournament started 2019/01/07 21:30:00 CET [2019/01/07 15:30:00 ET]


      Dear Poker_Koenvw,

      You finished the tournament in 382nd place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $20.27 USD award was credited when you finished the tourney.


      Thank you for playing at PokerStars. We hope you had fun!
    • vwkoen
      vwkoen
      Bronze
      Lid sinds: 07.09.2008 Posts: 48
      PokerStars Tournament #2500109698, No Limit Hold'em
      Buy-In: $4.90/$4.90/$1.20 USD
      564 players
      Total Prize Pool: $5527.20 USD
      Tournament started 2019/01/12 9:45:00 CET [2019/01/12 3:45:00 ET]


      Dear Poker_Koenvw,

      You finished the tournament in 20th place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $32.63 USD award was credited when you finished the tourney.
      You have also received USD 11.94 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: My7hus, My7hus, CAPTAINSKA


      Thank you for playing at PokerStars. We hope you had fun!

      totaal 44.57$
    • pcbeem
      pcbeem
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 16.07.2008 Posts: 20,729
      PokerStars Tournament #2505585817, No Limit Hold'em
      Freeroll
      32067 players
      $5000.00 USD added to the prize pool by PokerStars
      Total Prize Pool: $5000.00 USD
      Tournament started 2019/01/12 21:00:00 CET [2019/01/12 15:00:00 ET]

      Dear pcbeem,

      You finished the tournament in 1180th place. Congratulations! A USD 1.00 award has been credited to your Stars Account.

      Thank you for playing at PokerStars. We hope you had fun!
    • Fredjen
      Fredjen
      Gold
      Lid sinds: 27.05.2008 Posts: 610
      PokerStars Tournament #2500149676, No Limit Hold'em
      Buy-In: $24.55/$2.45 USD
      368 players
      Total Prize Pool: $9034.40 USD
      Tournament started 2019/01/13 10:15:00 CET [2019/01/13 4:15:00 ET]


      Dear IBringUPeace,

      You finished the tournament in 15th place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $111.79 USD award was credited when you finished the tourney.
    • SDK1987
      SDK1987
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 12.11.2008 Posts: 41,060
      Zo dat tikt alweer aardig aan tot nu toe :f_thumbsup:

      Nu met mijn freelancer cash en van Zeezout voor $220 en $110 tikt het al aardig aan:
    • Zeezout
      Zeezout
      SuperModerator
      SuperModerator
      Lid sinds: 16.11.2007 Posts: 15,313
      Hoef ik hem igg niet meer te posten :D

      gg SDK!
    • SDK1987
      SDK1987
      Moderator
      Moderator
      Lid sinds: 12.11.2008 Posts: 41,060
      Dank je. Al viel de HU wat tegen:
      https://www.boomplayer.com/29786222_08F879CAC8
      https://www.boomplayer.com/29786229_6FA34A066C
      https://www.boomplayer.com/29786238_B946A123E0
    • Fredjen
      Fredjen
      Gold
      Lid sinds: 27.05.2008 Posts: 610
      PokerStars Tournament #2506572830, No Limit Hold'em
      Buy-In: $20.00/$2.00 USD
      8301 players
      Total Prize Pool: $166020.00 USD
      Tournament started 2019/01/20 18:22:00 CET [2019/01/20 12:22:00 ET]


      Dear IBringUPeace,

      You finished the tournament in 346th place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $98.33 USD award was credited when you finished the tourney.
    • Fredjen
      Fredjen
      Gold
      Lid sinds: 27.05.2008 Posts: 610
      PokerStars Tournament #2506572834, No Limit Hold'em
      Super Satellite
      Buy-In: $20.00/$2.00 USD
      10153 players
      Total Prize Pool: $203060.00 USD
      Target Tournament #2513323027 Buy-In: $109.00 USD
      9 tickets to the target tournament

      Tournament started 2019/01/20 19:00:00 CET [2019/01/20 13:00:00 ET]


      Dear IBringUPeace,

      You finished the tournament in 224th place. Congratulations! A USD 135.47 award has been credited to your Stars Account.
    • Zeezout
      Zeezout
      SuperModerator
      SuperModerator
      Lid sinds: 16.11.2007 Posts: 15,313
      Tijd om de totalen wat op te tellen, lijkt me :D
    • Fredjen
      Fredjen
      Gold
      Lid sinds: 27.05.2008 Posts: 610
      PokerStars Tournament #2513291727, No Limit Hold'em
      Buy-In: $3.45/$3.50/$0.55 USD
      1766 players
      Total Prize Pool: $12273.70 USD
      Tournament started 2019/01/21 19:25:00 CET [2019/01/21 13:25:00 ET]


      Dear IBringUPeace,

      You finished the tournament in 265th place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $7.09 USD award was credited when you finished the tourney.
      You have also received USD 14.88 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: barranqueiro, polus888, AproXi, chakala1980, pubaholic
    • Zeezout
      Zeezout
      SuperModerator
      SuperModerator
      Lid sinds: 16.11.2007 Posts: 15,313
      Overall toch lekker bezig, Fredjen :)
    • vwkoen
      vwkoen
      Bronze
      Lid sinds: 07.09.2008 Posts: 48
      net groot genoeg

      PokerStars Tournament #2518846165, No Limit Hold'em
      Buy-In: $2.30/$2.30/$0.40 USD
      90 players
      Total Prize Pool: $414.00 USD
      Tournament started 2019/01/24 17:26:40 CET [2019/01/24 11:26:40 ET]


      Dear Poker_Koenvw,

      You finished the tournament in 1st place. Congratulations! A USD 57.09 award has been credited to your Stars Account.
      You have also received USD 74.20 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: 24thomasso, l.2lu, tuborg123456, wel7are, Corpsey, OVO070, Crush1nDonks, RUSvirus, phenom43, semena7777, lord1911, Poker_Koenvw
      Note: As you won the tournament, you also won your own bounty.

      PokerStars Tournament #2513297636, No Limit Hold'em
      Buy-In: $7.20/$7.50/$1.80 USD
      2985 players
      Total Prize Pool: $43879.50 USD
      Tournament started 2019/01/24 15:30:00 CET [2019/01/24 9:30:00 ET]


      Dear Poker_Koenvw,

      You finished the tournament in 167th place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $28.52 USD award was credited when you finished the tourney.

      beide samen is 159.81$
    • Fredjen
      Fredjen
      Gold
      Lid sinds: 27.05.2008 Posts: 610
      Oorspronkelijk gepost door Zeezout
      Overall toch lekker bezig, Fredjen :)
      thx maar op het eind steeds net niet

      PokerStars Tournament #2513289174, No Limit Hold'em
      Buy-In: $12.30/$12.25/$2.45 USD
      301 players
      Total Prize Pool: $7389.55 USD
      Tournament started 2019/01/25 9:40:00 CET [2019/01/25 3:40:00 ET]


      Dear IBringUPeace,

      You finished the tournament in 33rd place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $32.60 USD award was credited when you finished the tourney.
      You have also received USD 26.03 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: eX1tus1, Iateralis

      PokerStars Tournament #2513294092, No Limit Hold'em
      Buy-In: $9.80/$1.20 USD
      825 players
      Total Prize Pool: $8085.00 USD
      Tournament started 2019/01/25 9:00:00 CET [2019/01/25 3:00:00 ET]


      Dear IBringUPeace,

      You finished the tournament in 48th place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $37.44 USD award was credited when you finished the tourney.

      PokerStars Tournament #2513294106, No Limit Hold'em
      Buy-In: $20.00/$2.00 USD
      459 players
      Total Prize Pool: $9180.00 USD
      Tournament started 2019/01/25 10:00:00 CET [2019/01/25 4:00:00 ET]


      Dear IBringUPeace,

      You finished the tournament in 62nd place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $36.55 USD award was credited when you finished the tourney.
    • Fredjen
      Fredjen
      Gold
      Lid sinds: 27.05.2008 Posts: 610
      PokerStars Tournament #2513291685, No Limit Hold'em
      Buy-In: $7.30/$7.40/$1.80 USD
      1587 players
      Total Prize Pool: $23328.90 USD
      Tournament started 2019/01/25 19:10:00 CET [2019/01/25 13:10:00 ET]


      Dear IBringUPeace,

      You finished the tournament in 38th place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $44.70 USD award was credited when you finished the tourney.
      You have also received USD 114.25 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: TxxT, Jameson182, dave_mul, _4yPoKaBRa_88, Karolas70, strj2000, Skyracer976, cash996, E6yperoff, geordies, r0m4nt1k
    • vwkoen
      vwkoen
      Bronze
      Lid sinds: 07.09.2008 Posts: 48
      nice fredjen lekker bezig nou nog alleen een ft hitten

      PokerStars Tournament #2513332639, No Limit Hold'em
      Buy-In: $50.00/$50.00/$9.00 USD
      339 players
      Total Prize Pool: $33900.00 USD
      Tournament started 2019/01/26 12:00:00 CET [2019/01/26 6:00:00 ET]


      Dear Poker_Koenvw,

      You finished the tournament in 30th place. Congratulations!
      A $0.00 USD award was credited to your Stars Account upon reaching the money, and the remaining $117.65 USD award was credited when you finished the tourney.
      You have also received USD 212.50 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: yaboybush, TISSO1709

      samen 330.15$
    • vwkoen
      vwkoen
      Bronze
      Lid sinds: 07.09.2008 Posts: 48
      PokerStars Tournament #2520910531, No Limit Hold'em
      Buy-In: $2.30/$2.30/$0.40 USD
      90 players
      Total Prize Pool: $414.00 USD
      Tournament started 2019/01/26 21:20:43 CET [2019/01/26 15:20:43 ET]

      Dear Poker_Koenvw,

      You finished the tournament in 3rd place. Congratulations! A USD 28.98 award has been credited to your Stars Account.
      You have also received USD 21.01 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: gfk_asbos, Schnippler, igo444, enemy891, Darkoni93, FillerJaaaH, REQUINTE, PRO NO1987, langer J

      49.99$ totaal